Μοναδική minimal κατοικία με πισίνα

Στο βόρειο τμήμα της Πάρου, στην πλαγιά ένας λόφου, δεσπόζει η minimal κατοικία 267μ² μέσα σε ένα κατάφυτο κτήμα 5050μ² με ενδογενή φυτά.

Η κατοικία είναι φωτεινή και ηλιόλουστη, με ανοίγματα σε κάθε μεριά του ορίζοντα επιτρέπουν στο φως της ημέρας να εισχωρήσει και έχει θέα στη θάλασσα και στην Νάξο απρόσκοπτη και ανεμπόδιστη. Στο ισόγειο το μεγάλο σαλόνι με το μοντέρνο τζάκι, η open plan κουζίνα, η τραπεζαρία, η τροφοαποθήκη, 1 μικρό υπνοδωμάτιο και 1 λουτρό. Όλοι οι χώροι οδηγούν σε μια μεγάλη βεράντα με την πισίνα και το υπέροχο κιόσκι που φιλοξενεί στην σκιά του ένα μεγάλο τραπέζι με χτιστούς καναπέδες και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους ιδιοκτήτες του. Στον όροφο το en suite υπνοδωμάτιο με το διπλο κρεβάτι, βγαίνει σε μία βεράντα που αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο. 
Στο χαμηλότερο επίπεδο της κατοικίας ο ξενώνας με τα 2 master υπνοδωμάτια με τα en suite  λουτρά, το μεγάλο σαλόνι, η open plan κουζίνα με θέα στον κήπο και στον ελαιώνα. 

Περιμετρικά της κατοικίας έχουν διαμορφωθεί υπέροχες γωνιές που προσφέρουν ιδιωτικότητα και χαλάρωση όλες τις ώρες της ημέρας. 
Η κατοικία διαθέτει τσιμεντοκονίες σε όλους τους χώρους, οροφές σε βιομηχανικό στυλ, ενώ οι καθαρές αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές του γραμμές συνδυάζουν την minimal διακόσμηση με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.
Διατίθεται πλήρως επιπλωμένη.