Παραδοσιακή πετρόχτιστη κατοικία στην Νάουσα

Μόλις 190 μέτρα από την αμμουδερή παραλία και 700 μέτρα από το κέντρο της Νάουσας βρίσκεται η πολυτελής πέτρινη κατοικία 341μ² μέσα σε ένα κήπο 2150μ² με ενδογενή φυτά.
Η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, η εξαιρετική κατασκευή, οι σύγχρονες ανέσεις, η ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, η ιδιωτικότητα και η ηρεμία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που δημιουργούν το ιδανικό μέρος για τους ιδιοκτήτες του.
Η κατοικία εκτείνεται σε 2 επίπεδα και περιλαμβάνει στο ισόγειο μεγάλο σαλόνι με τζάκι, 2 μεγάλα φωτεινά υπνοδωμάτια με 1 λουτρό, γραφείο, κλειστή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, WC, αποθήκη και laundry room. Όλα τα δωμάτια του ισογείου οδηγούν σε μία μεγάλη βεράντα με μεγάλες πέτρινες καμάρες που σύμφωνα με το αρχιτεκτονικό σχέδιο αποτελεί την λειτουργική επέκταση της κουζίνας και του καθιστικού.
Στον όροφο ένα μεγάλο master υπνοδωμάτιο με λουτρό, τζάκι, δωμάτιο ντουλάπα με ξύλινη επένδυση, μεγάλη κλειστή βεράντα με το jacuzzi να ατενίζει το γαλάζιο της θάλασσας.
Η κατοικία επίσης διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, ξύλινες οροφές, πολύ καλές μονώσεις, ξύλινα κουφώματα με μηχανισμό ανάκλισης, πτυσσόμενες σίτες, BBQ, σύστημα ασφαλείας, A/C, κλειστό garage 35,10μ², υπαίθριο parking με πέργκολα, δεξαμενή νερού συλλογής ομβρίων υδάτων και αυτόματo πότισμα σε όλο τον κήπο.

Ενεργειακή κατηγορία B