Βίλα υψηλής αισθητικής με πισίνα

Πολύ κοντά στην Νάουσα, σε ένα πανέμορφα διαμορφωμένο κτήμα 4547μ² με αμπέλι, ελαιόδεντρα και κυπαρίσσια που χαρίζουν πινελιές πράσινου στο κυκλαδίτικο τοπίο, βρίσκεται η μαγευτική βίλα 317μ². 
 
Το ακίνητο βρίσκεται σε μια περιζήτητη περιοχή με θέα στη θάλασσα, ενώ η κοντινή απόσταση από την κοσμοπολίτικη Νάουσα αποτελεί βασικό πλεονέκτημα. 
Στην είσοδο της βίλας 2 μεγάλες καμάρες οδηγούν στο ευρύχωρο σαλόνι με το τζάκι, ενώ μερικά σκαλάκια υψηλότερα η κουζίνα, η τραπεζαρία και το λουτρό. Στο ίδιο επίπεδο 1 μεγάλο διαμέρισμα με master υπνοδωμάτιο και το λουτρό του, ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο, καθώς και ένα μεγάλο λουτρό. Τα γήινα χρώματα σε συνδυασμό με το ξύλινο και το μαρμάρινο πάτωμα καθώς και τα τεράστια παράθυρα στη θέα που επιτρέπουν το φως της ημέρας να λούσει όλους τους χώρους μετατρέποντάς τους σε μία όαση θαλπωρής.
Ενα επίπεδο χαμηλότερα 2 μεγάλα διαμέρισματα με 1 υπνοδωμάτιο, κουζινάκι και λουτρό. Στον όροφο 1 υπνοδωμάτιο με λουτρό, με μεγάλη βεράντα και μαγευτική θέα στη θάλασσα.
 
Οι εξωτερικοί χώροι της βίλας είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο που προκαλούν δέος. Σκιερές γωνιές με τοπικά φυτά να τις αγκαλιάζουν, η πισίνα κυρίαρχο σημείο στο χώρο να προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα, πατώματα με βότσαλο και μάρμαρο, πέτρινοι τοίχοι και πέργκολες, μεγάλος ημι-υπαίθριος χώρος με καμάρες. Χαρακτηριστικά που συνθέτουν σε μια βίλα υψηλής αισθητικής με ακαταμάχητη κομψότητα και απόλυτη άνεση.
 
Η βίλα προκαλεί κάθε επισκέπτη να παραδοθεί στην αγκαλιά της πολυτέλειας, ενώ η αρμονική ένωση της μοντέρνας και της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής μαγεύει τις αισθήσεις.
 

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης υπό έκδοση.