Μοναδική βίλα πάνω στην παραλία

Σε μια ήσυχη περιοχή στο δυτικό τμήμα της Πάρου, πάνω στη θάλασσα, πολύ κοντά στο γραφικό χωριουδάκι της Αλυκής, βρίσκεται η βίλα 757,65μ² σε αγροτεμάχιο 10.916,50μ², με ιδιωτική πισίνα και θέα την Αντίπαρο και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.
 
Η βίλα απαρτίζεται από μία κύρια κατοικία και δύο μικρότερες ανεξάρτητες κατοικίες, που περιβάλλουν την πισίνα 100μ². Συνολικά περιλαμβάνουν 8 υπνοδωμάτια, 8 λουτρά, ευρύχωρα καθιστικά και κουζίνες. Τα μεγάλα ανοίγματα σε όλους τους χώρους ατενίζουν το γαλάζιο του Αιγαίου και ταυτόχρονα επιτρέπουν στο φως να λούσει το χώρο.
 
Η κύρια κατοικία 576,81μ² αποτελείται από ισόγειο, όροφο και υπόγειο. Στο ισόγειο 2 ευρύχωρα σαλόνια, το ένα με τζάκι, μεγάλη κουζίνα, ξεχωριστή τραπεζαρία, WC, και 1 υπνοδωμάτιο με en suite λουτρό. Στον όροφο 1 υπνοδωμάτιο με en suite λουτρο και σαλόνι με τζάκι. Στο υπόγειο 1 υπνοδωμάτιο, λουτρό, μηχανοστάσιο και αποθήκες.
Η δεύτερη κατοικία 122,41μ² αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια με en suite τα λουτρά τους και η τρίτη κατοικία 58,43μ² από 2 υπνοδωμάτια με en suite λουτρά.
 
Γύρω από τον χώρο της πισίνας η μεγάλη βεράντα, με μαγευτική θέα στη θάλασσα, στο ηλιοβασίλεμα και στην Αντίπαρο, φιλοξενεί καθιστικά, τραπεζαρία, ξαπλώστρες και μεγάλο BBQ, κάτω από τη σκιά που προσφέρουν ξύλινες πέργκολες. Λίγα μέτρα απόσταση η αμμουδερή παραλία. Οι κατοικίες είναι περιτριγυρισμένες από πλακόστρωτες αυλές όμορφα διακοσμημένες με διάφορα φυτά και όμορφα έπιπλα, πολλές όμορφες γωνιές που προσφέρουν ιδιωτικότητα και χαλάρωση.
 
Η βίλα διαθέτει ξύλινα κουφώματα, ενδοδαπέδια θέρμανση με καυστήρα πετρελαίου, A/C, ανεμιστήρες οροφής, εντοιχισμένες ντουλάπες, υπαίθριο πάρκινγκ με καλαμωτή, εξωτερική ισόγεια αποθήκη 48μ², διαμορφωμένο κήπο με μποστάνι, ελαιώνα, πηγάδι και διατίθεται επιπλωμένη και εξοπλισμένη.
 

Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Γ