Κατοικία με όμορφο κήπο και θέα στη θάλασσα

Πολύ κοντά στη χρυσαφένια παραλία του Σωρού στην Αντίπαρο, βρίσκεται η παραδοσιακή κατοικία 150,69μ² φωλιασμένη σε έναν υπέροχο κήπο 1997,66μ². Το ακίνητο αποτελείται από την κύρια διώροφη κατοικία 96,71μ², έναν ανεξάρτητο ισόγειο ξενώνα 53,98μ² και ένα γκαράζ 12,63μ².
 
Στο ισόγειο της κύριας κατοικίας ένας φωτεινός χώρος φιλοξενεί σαλόνι με χτιστό καθιστικό και τζάκι, με μια καμάρα να το χωρίζει από την open plan κουζίνα και την τραπεζαρία. Στο ίδιο επίπεδο ηλιόλουστο υπνοδωμάτιο και ένα λουτρό με μπανιέρα.
Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα, ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με en suite λουτρό, το οποιο οδηγεί στο δικο του μπαλκόνι με την πέργκολα και τους χτιστούς πάγκους για απόλυτη απομόνωση και ιδιωτικότητα αγναντεύοντας το γαλάζιο της θάλασσας. 
Ακριβώς δίπλα στη κύρια κατοικία, ο ισόγειος ξενώνας με κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και λουτρό. 
 
Στον εξωτερικό χώρο, βεράντες με ξύλινες πέργκολες και καθιστικά προσφέρουν σκιά και χαλάρωση μέσα σε έναν υπέροχο κήπο με ποικιλία δέντρων και φυτών που περιβάλλει την κατοικία και μετατρέπει το ακίνητο σε έναν μικρό επίγειο παράδεισο.
 
Η κατοικία πωλείται επιπλωμένη και εξοπλισμένη με τις ηλεκτρικές συσκευές, ενώ έχει τη δυνατότητα έκδοσης άδειας για κατασκευή πισίνας.
 
Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης υπό έκδοση.