Νησιώτικη κατοικία με θέα και δυνατότητα πισίνας

Πολύ κοντά στον οικισμό της Αλυκής με τα γραφικά ταβερνάκια, την νέα μαρίνα και τις 3 αμμουδερές παραλίες Αλυκή, Άγιος Νικόλαος και Πίσω Αλυκή, σαγηνευτική διώροφη κατοικία 140,65μ² μέσα σε ένα υπέροχο δεντροφυτεμένο κήπο με ενδογενή φυτά, με θέα το απέραντο γαλάζιο, τα Παντερονήσια και την Αντίπαρο.
 
Στο ισόγειο 109,94μ² της κατοικίας βρίσκεται το φωτεινό & ευάερο ευρύχωρο σαλόνι με την τραπεζαρία, την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το 1 master, 1 ακόμα λουτρό και το εξωτερικό laundry room-αποθήκη. Όλα τα δωμάτια βγαίνουν στην βεράντα και στον κήπο με θέα στη θάλασσα.
Στον όροφο 30,71μ² της κατοικίας, με πρόσβαση από εξωτερική σκάλα, ένα ανεξάρτητο στουντιο με υπνοδωμάτιο, λουτρό και μικρό κουζινάκι. Η μεγάλη βεράντα καλυμμένη με πέργκολα προσφέρει απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο και στο κυκλαδίτικο τοπίο του νησιού.
Το υπόγειο 17,10μ² χρησιμοποιείται ως βοηθητικός χώρος.
 
Στον εξωτερικό χώρο, βεράντες με πέργκολες, BBQ με ειδικά διαμορφωμένους πάγκους και νεροχύτη, μεγάλη τραπεζαρία, εξωτερικό ντους και 2 θέσεις στάθμευσης με καλαμωτή. 
 
Η κατοικία πωλείται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη. Επίσης διαθέτει ξύλινα κουφώματα με σίτες, 4 A/C, εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης (εκτός του καυστήρα).
Η οικοδομική άδεια για την πισίνα ισχύει επ'αόριστον.
 
Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης υπό έκδοση.