Μοναδική πέτρινη κατοικία με συγκλονιστική θέα

Στην πλαγιά ενός λοφου μία υπέροχη πέτρινη κατοικία 485,82μ² αγναντεύει το πέλαγος, την Αντίπαρο και τον ήλιο των Κυκλάδων να βουτά στη θάλασσα.
 
Η κατοικία βρίσκεται μέσα σε έναν δεντροφυτεμένο κήπο 6525μ², πλήρως διαμορφωμένο με πεζούλια, βεράντες με πέργκολες, εξωτερικά καθιστικά και μοναδικές γωνίες για όλη τη διάρκεια της ημέρας προστατευμένες από τους ανέμους που επικρατούν στην Πάρο.
 
Η κύρια κατοικία 317,45μ² έχει στην είσοδο μία καλυμένη βεράντα 30,40μ² και στη συνέχεια το μεγάλο σαλόνι με το τζάκι να στέκει επιβλητικά στο κέντρο του. Τρεις πέτρινες καμάρες το χωρίζουν από την τραπεζαρία, την κουζίνα και το μικρό καθιστικό. Ακριβώς δίπλα ένα μεγάλο γραφείο που μπορεί να μετατραπεί σε playroom ή υπνοδωμάτιο. Δύο σκαλοπάτια χαμηλότερα 1 υπνοδωμάτιο, λουτρό και πλυσταριό. Η κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Από το μικρό καθιστικό μια σκάλα μας οδηγεί στον όροφο με τα 3 υπνοδωμάτια, τα 3 λουτρά και τη λινοθήκη. Όλα τα δωμάτια έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα και στην Αντίπαρο.
 
Στο χαμηλότερο επίπεδο βρίσκονται 4 ανεξάρτητοι ξενώνες συνολικού εμβαδού 144,83μ² με χτιστά καθιστικά, διπλά χτιστά κρεβάτια, λουτρά και κουζίνες πλήρως εξοπλισμένες. Στο ίδιο επίπεδο ένα κλειστό γκαράζ, μία αποθήκη και το μηχανοστάσιο 23,54μ².
 
Η κατοικία διαθέτει θερμομόνωση, κεντρική θέρμανση με σύστημα τριπλής ενέργειας (boiler, ηλιακός και ηλεκτρικό ρεύμα) ανακυκλοφορίας για διαρκές και γρήγορο ζεστό νερό, σύνδεση με όλες τις παροχές και δεξαμενή νερού συλλογής υδάτων 80μ³.