Εντυπωσιακή πέτρινη κατοικία στην Πάρο

Πάνω από την Παροικία με μαγευτική θέα στο λιμάνι, στο ηλιοβασίλεμα και στα γύρω νησιά, βρίσκεται η πέτρινη κατοικία 287μ² σε έναν κατάφυτο κήπο με μεγάλα δέντρα και μεσογειακά φυτά 2241μ².
Η κατοικία είναι χτισμένη σε 3 επίπεδα, έχει  5 υπνοδωμάτια, 5 λουτρά, εκ των οποίων τα 3 ensuite, μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα και 2 αποθήκες. 
 
Όλα τα δωμάτια βγαίνουν σε δικές τους βεράντες στρωμένες με πλάκες πηλίου γύρω από την κατοικία, οι οποίες οδηγούν στην μεγάλη εξωτερική τραπεζαρία με την πέργκολα, το bbq, τον παραδοσιακό φούρνο και το καθιστικό. Η διαρρύθμιση των εξωτερικών χώρων δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να απολαμβάνουν την ομορφιά του τοπίου, την θέα στο απέραντο γαλάζιο όλες τις ώρες της ημέρας όλες τις εποχές του χρόνου.
 
Η κατοικία παρ’ όλη την απλότητα της έχει χτιστεί με εξαιρετικά υλικά και με πολύ μεράκι. Ξύλινες παραδοσιακές οροφές, πέτρινες καμάρες, μαρμάρινα δάπεδα σε στυλ βυζαντινό, ενεργειακά κουφώματα με μηχανισμούς, σίτες, μαρμάρινοι πάγκοι στην κουζίνα και μαρμάρινος νεροχύτης, ηλεκτρικές συσκευές, εντοιχισμένες ντουλάπες, ανεμιστήρες οροφής στα υπνοδωμάτια, θέρμανση με πετρέλαιο, γεώτρηση, σύστημα ασφαλείας, 2 θέσεις σταθμευσης. 
 
Η μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα  και οι υπέροχοι εξωτερικοί χώροι συνθέτουν το τέλειο μερος να ζεις.