Μοναδική κατοικία με υπέροχη θέα δίπλα στη θάλασσα

Στη δυτική πλευρά της Πάρου, σε πολύ μικρή απόσταση από την αμμουδερή παραλία της Αγίας Ειρήνης, βρίσκεται η κατοικία επιφάνειας 131,71μ² σε αγροτεμάχιο 2552μ².
 
Στο ισόγειο, ένα μεγάλο φωτεινό σαλόνι και 3 σκαλάκια υψηλότερα η open plan κουζίνα  που βγαίνει  στην εξωτερική τραπεζαρία με την κουζίνα κάτω απο μεγάλη πέργκολα.  Στο ίδιο επίπεδο, master υπνοδωμάτιο με το λουτρό του και ένα WC επισκεπτών. 
Ένα επίπεδο χαμηλότερα, κατεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα, ακόμα ένα υπνοδωμάτιο με το λουτρό του.
Στον όροφο, ανεξάρτητο υπνοδωμάτιο με κουζινάκι και en suite το λουτρό του με ντους. Το δωμάτιο βγαίνει στη δική του βεράντα με ξύλινη πέργκολα και μαγευτική θέα στη θάλασσα. 
 
Στον εξωτερικό χώρο, οι βεράντες με ξύλινες πέργκολες παρέχουν σκιά για χαλάρωση κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν στις ακτίνες του ήλιου να δημιουργήσουν ένα όμορφο παιχνίδι με το φως.
Η κατοικία διαθέτει ξύλινα κουφώματα με μηχανισμούς ανάκλισης, πλακάκια στα δάπεδα, τσιμεντοκονίες στα λουτρά, συναγερμό, κεντρικό σύστημα A/C για θέρμανση και ψύξη, εγκατάσταση κεντρικού συστήματος ήχου, μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες, λεβητοστάσιο 6,18μ², δεξαμενή νερού, εξαιρετικούς φωτισμούς, μεγάλες βεράντες με πέργκολες, εξωτερικά καθιστικά και 2 θέσεις parking. 
 
Ο συνδυασμός της πέτρας με το λευκό νησιώτικο χρώμα στους τοίχους δένουν απόλυτα με το φυσικό τοπίο, ενώ το όμορφο σκηνικό συμπληρώνει ο μεγάλος διαμορφωμένος κήπος με τεράστια ποικιλία φυτών και λουλουδιών με αυτόματο πότισμα και εντυπωσιακό νυχτερινό φωτισμό.