Παραθαλάσσια πέτρινη κατοικία με υπέροχη θέα και πισίνα

Στη δυτική Πάρο, κυριολεκτικά λίγα μόλις βήματα από την αμμουδερή παραλία και το λιμανάκι της Πούντας, δυόροφη πέτρινη κατοικία 214,11μ² σε μια έκταση 3751μ² με πισίνα και υπέροχη θέα στη θάλασσα και στην γειτονική Αντίπαρο.
 
Στο ισόγειο της κατοικίας, το μεγάλο φωτεινό σαλόνι με ανοίγματα που βγαίνουν στην βεράντα με την πέτρινη τραπεζαρία. Δύο μεγάλες καμάρες οριοθετούν το σαλόνι με την open plan κουζίνα. Προχωρώντας πιο μέσα, 2 ευρύχωρα φωτεινά master υπνοδωμάτια με ντουλάπες και en suite τα λουτρά τους. Στο ίδιο επίπεδο ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο, 1 WC και το laudry room. 
Στον όροφο της κατοικίας από την εσωτερική σκάλα, 2 φωτεινά master υπνοδωμάτια με τα λουτρά τους που βγαίνουν σε βεράντες που αγναντεύουν τη μοναδική θέα. 
Περιμετρικά, την κατοικία κοσμούν βεράντες με ξύλινες πέργκολες που παρέχουν τη σκιά τους, ενώ καθιστικά καθώς και ένα εξωτερικό τζακούζι προσφέρουν χαλάρωση κάθε στιγμή της ημέρας.
Ο υπέροχα διαμορφωμένος κήπος γύρω από την πισίνα, με γκαζόν, ποικιλία φυτών και λουλουδιών ολοκληρώνουν έναν πίνακα ζωγραφικής με φόντο τα γαλαζια νερά του Αιγαίου.

Η κατοικία διαθέτει μάρμαρινα δάπεδα στο ισόγειο, ξύλινα δάπεδα στον όροφο, ξύλινα ενεργειακά κουφώματα, ξύλινες οροφές, εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης με πετρέλαιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, χτιστό ΒΒQ, εξαιρετικούς φωτισμούς, AC σε όλα τα δωμάτια και εξωτερική αποθήκη.