Παραθαλάσσια κατοικία με πισίνα

Στη δυτική Πάρο, πολύ κοντά στο λιμανάκι της Πούντας που συνδέει το νησί με τη γειτονική Αντίπαρο, μοναδική κατοικία 218,09μ² σε μια έκταση 3627,28μ², κυριολεκτικά πάνω στο νερό με εκπληκτική θέα.
 
Η κατοικία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα έχει 4 υπνοδωμάτια και 4 λουτρά, περιβάλλεται από έναν όμορφο κήπο με πισίνα και υπέροχα διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους. Στο ισόγειο ο πλούσιος χώρος, με τα πολλά ανοίγματα που επιτρέπουν στο φως να μπει, φιλοξενεί ενιαία το σαλόνι με το τζάκι, την τραπεζαρία και ακριβώς δίπλα την open plan πλήρως εξοπλισμένη ηλιόλουστη κουζίνα. Στο ίδιο επίπεδο, 2 master φωτεινά και ευρύχωρα υπνοδωμάτια με en suite τα λουτρά τους με ντους και μεγάλες ντουλάπες. Στη συνέχεια, ένα ακόμη υπνοδωμάτιο, ένα λουτρό με ντους και μία αποθήκη. 
Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον όροφο, ακόμη ένα φωτεινό υπνοδωμάτιο με en suite το λουτρό του και δική του βεράντα που βγαίνει στην όμορφη θέα. 
Στον εξωτερικό χώρο βεράντα με ξύλινη πέργκολα και καθιστικά, υπαίθριος σκεπαστός χώρος στάθμευσης, αποθήκη, WC πισίνας, χτιστό BBQ με παραδοσιακό φούρνο και στο επίκεντρο η πισίνα με τους φανταστικούς περιβάλλοντες χώρους. 
 
Η κατοικία διαθέτει ξύλινα ενεργειακά κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες, μαρμάρινα δάπεδα στο σαλόνι, ξύλινα δάπεδα στα υπνοδωμάτια, εντοιχισμένες ντουλάπες, τσιμεντοκονίες στα λουτρά, θέρμανση με πετρέλαιο, ξύλινες οροφές, κλιματισμό, ανεμιστήρες οροφής και τζακούζι. 
Το βασικό χαρακτηριστικό της κατοικίας αποτελεί η προνομιακή της θέση, πραγματικά μερικά βήματα από το νερό και την αμμουδερή παραλία, προσφέροντας υπέροχη θέα στο γαλάζιο της θάλασσας. 
Η κατοικία πωλείται πλήρως επιπλωμένη.