Βίλα με πισίνα και υπέροχη θέα

Πολύ κοντά στη χρυσαφένια παραλία της Χρυσής Ακτής με τα κρυστάλλινα νερά, πέτρινη πολυτελής βίλα 157,76μ² σε έκταση 1932μ² με ιδιωτική πισίνα και πανέμορφη θέα στη θάλασσα.
 
Η κατοικία αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα που συνδέονται μέσω εσωτερικής σκάλας και περιλαμβάνει συνολικά 4 υπνοδωμάτια και 4 λουτρά. 
Στο ισόγειο, ένας χώρος με πολλά ανοίγματα στη θέα και στο φως, φιλοξενεί σαλόνι με τζάκι & με τραπεζαρία και ενιαία, με μια καμάρα να τα χωρίζει, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Στο ίδιο επίπεδο, master υπνοδωμάτιο με en suite το λουτρό του, ένα ακόμη υπνοδωμάτιο και ένα λουτρό. Ανεβαίνοντας στον όροφο, φωτεινό master υπνοδωμάτιο με en suite το λουτρό του. Στο χαμηλότερο επίπεδο υπνοδωμάτιο και λουτρό.
 
Στο χώρο εξωτερικά της κατοικίας, μεγάλη πλακόστρωτη βεράντα φιλοξενεί καθιστικά και τραπεζαρία δίπλα από το BBQ, κάτω από τη σκιά που προσφέρουν ξύλινες πέργκολες πλάι στο γαλάζιο της πισίνας με τα πουφ που αποτελεί το ιδανικό σημείο χαλάρωσης. 
 
Η κατοικία διαθέτει μάρμαρα στα δάπεδα, ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια, ξύλινες οροφές, A/C, εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης, θέσεις parking, και μια εξωτερική αποθήκη 7,50μ². 
Πωλείται επιπλωμένη.