Βίλα με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα

Στο νοτιοδυτικό μέρος της Πάρου, πολύ κοντά στο γραφικό λιμάνακι της Αλυκής, με υπέροχη θέα στη θάλασσα και στην Αντίπαρο βρίσκεται η εξαιρετική πέτρινη βίλα 141μ² με ιδιωτική πισίνα.
 
Η βίλα εκτείνεται σε δύο επίπεδα και έχει συνολικά 3 υπνοδωμάτια και 3 λουτρά. Η κύρια κατοικία έχει σαλόνι & τραπεζαρία με μία καμάρα να τα χωρίζει από την κουζίνα. Στη συνέχεια 1 master υπνοδωμάτιο με το λουτρό του, δεύτερο υπνοδωμάτιο και ένα ακόμα λουτρό. Στο επίπεδο της πισίνας ανεξάρτητος ξενώνας με λουτρό. Ο συνδυασμός του λευκού με τις γήινες αποχρώσεις του ξύλου σε όλους τους χώρους δημιουργούν μία αύρα ευχαρίστησης και ηρεμίας, ενώ το γενικό στυλ της βίλας είναι νησιώτικο σε minimal τόνους.
 
Η βίλα διαθέτει ξύλινα ενεργειακά κουφώματα, ξύλινες οροφές, θερμομόνωση, εντοιχισμένες ντουλάπες, τζάκι, τσιμεντοκονία στα δάπεδα, ψύξη/θέρμανση με αντλία θερμότητας, ηλιακό, υπαίθριο parking 2 θέσεων, διαμορφωμένο κήπο, μεγάλες βεράντες με πέργκολες και στα δύο επίπεδα, ιδιωτική πισίνα 28,5μ², εξωτερική ντουζιέρα, μεγάλη αποθήκη, σύνδεση με το δίκτυο νερού, γεώτρηση, internet, αυτόματο πότισμα, ενώ πωλείται επιπλωμένη & εξοπλισμένη.