Εξαιρετική κατοικία στην Σάντα Μαρία

Στο βόρειο άκρο της Πάρου, πολύ κοντά στη θάλασσα και στις χρυσαφένιες παραλίες στη θέση Σάντα Μαρία, βρίσκεται η πέτρινη κατοικία συνολικής επιφάνειας 130,42μ² μέσα σε αγροτεμάχιο 1442,69μ².
 
Η κατοικία αναπτύσσεται σε πολλαπλά επίπεδα που ενώνονται μέσω εσωτερικής σκάλας και περιλαμβάνει συνολικά 3 υπνοδωμάτια και 2 λουτρά. 
Το ισόγειο διαθέτει άνετο σαλόνι με τζάκι με μπαλκονόπορτα που βγαίνει στον κήπο, και ενιαία open plan κουζίνα με τραπεζαρία. Ανεβαίνοντας την μικρή εσωτερική ξύλινη σκαλίτσα, ένα πατάρι - υπνοδωμάτιο, ενώ δυο σκαλάκια χαμηλότερα από το χώρο του καθιστικού, 1 υπνοδωμάτιο με διπλό χτιστό κρεβάτι και ένα λουτρό με χτιστό ντους.
Στο χαμηλότερο επίπεδο περιλαμβάνει ένα ακόμη υπνοδωμάτιο, 1 λουτρό με ντους και μια αποθήκη.
 
Στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας, διαμορφωμένος κήπος με ποικιλία φυτών και λουλουδιών, πλακόστρωτη βεράντα με ξύλινη πέργκολα, BBQ, χτιστό καθιστικό και τραπεζαρία για στιγμές χαλάρωσης με μια υπέροχη θέα στο μπλε της θάλασσας και στη γειτονική Νάξο. 
 
Η κατοικία είναι γωνιακή σε συγκρότημα με πολύ καλή ιδιωτικότητα, διαθέτει ξύλινα ενεργειακά κουφώματα με διπλά τζάμια, ξύλινες οροφές, μονώσεις, ξύλινα πατώματα και τσιμεντοκονία στα λουτρά, A/C, δεξαμενή νερού, εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης και συναγερμού, internet, 3 θέσεις στάθμευσης, αυτόματο πότισμα και πλήρως διαμορφωμένο κήπο με ενδογενή φυτά σε πολύ καλή συντήρηση.