Πέτρινη μονοκατοικία σε ένα υπέροχο τοπίο

Σε μια ήσυχη περιοχή της νότιας Πάρου, στους πρόποδες ενός λόφου σε ένα καταπράσινο τοπίο με θέα στο μπλε του Αιγαίου και στην Αντίπαρο, βρίσκεται η ισόγεια πέτρινη μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 207,89μ² σε μια έκταση 4672μ².
 
Το ακίνητο απαρτίζεται από 3 κτίρια, την κυρίως κατοικία, 2 ανεξάρτητους ξενώνες και 1 βοηθητικό κτίσμα.
Μπαίνοντας στην κυρίως κατοικία, όμορφος φωτεινός χώρος φιλοξενεί open plan κουζίνα με τραπεζαρία, ενώ δυο σκαλάκια πιο κάτω ενιαία σαλόνι με τζάκι που βγαίνει σε μια μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα. Επίσης ένα υπνοδωμάτιο με διπλό χτιστό κρεβάτι, εντοιχισμένη ντουλάπα και δίπλα του ένα λουτρό με ντους. 
Ακριβώς δίπλα στην κύρια κατοικία, οι 2 ανεξάρτητοι ξενώνες. Ο κάθε ένας περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο με διπλό χτιστό διπλό κρεβάτι, εντοιχισμένες ντουλάπες και λουτρό με ντους. 
Ένας ακόμη χώρος που φιλοξενεί atelier - γραφείο καθώς και μια αποθήκη, τα οποία μπορούν να ενωθούν και να μετατραπούν σε 3 ανεξάρτητο ξένωνα.
 
Η κατοικία διαθέτει έναν υπέροχα διαμορφωμένο κήπο με δέντρα και λουλούδια, σκιερές βεράντες με πέργκολες και καθιστικά που απολαμβάνουν την υπέροχη θέα καθώς και μία εσωτερικη αυλή με mini pool για στιγμές απόλυτης ηρεμίας ιδιωτικότητας και χαλάρωσης. 
 
Πωλείται επιπλωμένη.