Πολυτελής βίλα με πισίνα και πανοραμική θέα στη θάλασσα

Στην ανατολική μεριά της Πάρου, σε ένα λόφο ανάμεσα στην Νάουσα και στον Κώστο, μοντέρνα μονοκατοικία 302,23μ² με γκαράζ 35,84μ² σε αμφιθεατρικό αγροτεμάχιο 4474,13μ².
 
Ένα υπέροχα αρμονικό αρχιτεκτονικό σύνολο από κτίσματα σε διαφορετικά επίπεδα και χώρους που μοιάζουν σαν να είναι σε τροχιά γύρω από τον κεντρικό χώρο της βίλας με πισίνα εμβαδού 42,71μ². Ο κεντρικός χώρος της βίλας αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού, κουζίνας & τραπεζαρίας με μεγάλα ανοίγματα που αφήνουν το μάτι να αγναντέψει τη θέα, το μπλε της θάλασσας και του ουρανού. Γύρω από τον κεντρικό χώρο, σε διαφορετικά επίπεδα 5 ανεξάρτητα master υπνοδωμάτια.
 
Κλειστές εσωτερικές αυλές, μικρά υδάτινα στοιχεία, απόλυτη ιδιωτικότητα και προστασία από τους ανέμους που επικρατούν στο νησί, τεράστιες πλακόστρωτες βεράντες καλυμμένες με πέργκολες που προσφέρουν τη σκιά τους όλη την ημέρα, εξωτερικά καθιστικά με χτιστούς αναπαυτικούς κανάπέδες, εξωτερική τραπεζαρία και ένας υπέροχα διαμορφωμένος κήπος με ενδογενή φυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του ακινήτου. 
 
Η βίλα έχει κατασκευαστεί με υλικά υψηλών προδιαγραφών, έχει εύκολη πρόσβαση και βρίσκεται πολύ κοντά στον κοσμοπολίτικο οικισμό της Νάουσας και στις χρυσαφένιες αμμουδερές παραλίες του βόρειου και ανατολικού τμήματος της Πάρου.