Κατοικία με υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα

Πάνω σε ένα ύψωμα στον οικισμό της Αγκαιριάς και μόλις 2 χιλιόμετρα από την Αλυκή, ισόγεια κατοικία 75,73μ² με κήπο 246,27μ², κοινόχρηστη πισίνα και υπέροχη θέα στην Αντίπαρο και στο ηλιοβασίλεμα.
 
Η κατοικία αποτελείται από open plan σαλοκουζίνα με τζάκι και με μεγάλα ανοίγματα που διαχέουν το φως σε όλους τους χώρους. Στο ίδιο επίπεδο master υπνοδωμάτιo με χτιστό queen size κρεβάτι και en suite λουτρό, υπνοδωμάτιo με χτιστό queen size κρεβάτι και ένα ακόμα λουτρό. Η επιλογή των παλ χρωμάτων στα έπιπλα και στη διακόσμηση προσφέρει την αίσθηση της ηρεμίας και διακριτικής κομψότητας.
 
Στον εξωτερικό χώρο μεγάλη βεράντα με χτιστούς καναπέδες και τραπεζαρία, καλλωπιστικά φυτά σε μεγάλες γλάστρες και ξύλινες πέργκολες που προσφέρουν σκιά και δροσιά από τον καλοκαιρινό ήλιο. Η καλαίσθητη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου δημιουργεί ένα αίσθημα πληρότητας με φόντο το Αιγαιοπελαγίτικο μπλε.
 
Η κατοικία διαθέτει ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες, εσωτερικά δάπεδα από πέτρα, τσιμεντοκονία εξωτερικά, θέρμανση με ηλεκτρικά πάνελ, A/C στα υπνοδωμάτια, καλωδίωση για εγκατάσταση συναγερμού, εξωτερική αποθήκη, ενώ διατίθεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη.
 
Το ακίνητο είναι πολύ κοντά στον γραφικό χωριουδάκι Αλυκή και στις χρυσαφένιες παραλίες τις δυτικής και νότιας ακτής όπως η Τρυπητή, ο Φάραγγας, η Αλυκή, ο Βουτάκος και η Πούντα.
 
Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης υπό έκδοση.