Αγροτεμάχιο · Πώληση

Γη με θέα στη θάλασσα

Μογγού Μάρπησσας, Πάρος Κωδ. 2057

235.000€
  • 6.041 m²Επιφάνεια γης

Σε ένα ήσυχο σημείο πολύ κοντά στο όμορφο χωριό της Μάρπησσας και σε κοντινή απόσταση από τις αμμουδερές παραλίες Πούντα, Χρυσή Ακτή, Νέα Χρυσή Ακτή και Λογαράς βρίσκεται το αγροτεμάχιο 6041,18μ² με δική του γεώτρηση.

Η θέα στη θάλασσα, στη Νάξο, στη Μάρπησσα και στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου, η εύκολη πρόσβαση και η ήπια μορφολογία του εδάφους είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του ακινήτου.

Είναι άρτιο κατά παρέκκλιση ως προς το εμβαδό και τις διαστάσεις σύμφωνα με τις πολεοδομικές διατάξεις που ισχύουν σήμερα με την επιφύλαξη της απόφασης 176/23 του ΣτΕ και θα καταστεί οικοδομήσιμο εφόσον κυρωθεί στο επίσημο δίκτυο αγροτικών οδών ο αγροτικός δρόμος στο πρόσωπο της ιδιοκτησίας. Στην περίπτωση αυτή θα μπορεί να χτίσει 240,82μ² για 1 έως 3 ισόγειες κατοικίες.

Στοιχεία

Προσανατολισμός
ΒΑ
Απόσταση από θάλασσα
1,3km.
Απόσταση από πόλη
4km.
Απόσταση από λιμάνι
17,9km.
Απόσταση από αεροδρόμιο
18,4km.