Κατοικία με κοινόχρηστη πισίνα και εξαιρετική θέα στη θάλασσα

Στην ανατολική Πάρο με τις φημισμένες χρυσαφένιες παραλίες, με τα κρυστάλλινα νερά και κοντά στην κοσμοπολίτικη Νάουσα βρίσκεται κατοικία 117,23μ² δύο επιπέδων μέσα σε έναν όμορφο κήπο με εξαιρετική θέα στη θάλασσα και στη γειτονική Νάξο.
 
Στο ισόγειο της κατοικίας, open plan κουζίνα, φωτεινό σαλόνι με τζάκι που βγαίνει σε μία μεγάλη βεράντα, στον κήπο και στην κοινόχρηστη πισίνα. Στο ίδιο επίπεδο ένα φωτεινό υπνοδωμάτιο και ένα λουτρό με ντους. Στο χαμηλότερο επίπεδο, κατεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα, δύο ακόμα άνετα υπνοδωμάτια, ένα λουτρό με μπανιέρα και μία αποθήκη.
 
Βγαίνοντας εξωτερικά, μια όμορφη βεράντα με ξύλινη πέργκολα και καθιστικά προσφέρει την απαραίτητη δροσερή γωνία χαλάρωσης για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες μέσα στον όμορφο κήπο που περιβάλλει την κατοικία σε συνδυασμό με την κοινόχρηστη πισίνα και φυσικά τη μαγευτική θέα που μαγνητίζει το βλέμμα. Η πέτρα και το λευκό χρώμα που κυριαρχούν εναρμονίζονται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον με φόντο το αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο. 
 
Η κατοικία διαθέτει μαρμάρινα δάπεδα, ξύλινες οροφές, ξύλινα κουφώματα με σίτες, εντοιχισμένες  ντουλάπες σε όλα τα υπνοδωμάτια, A/C στο ισόγειο και θερμαντικά σώματα στο υπόγειο & στα 2 λουτρά.
Πωλείται εξοπλισμένη και επιπλωμένη.
 
Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Δ.